Hodnocení obchodu

5,0 42 hodnocení
Přidat hodnocení
5
42x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Martin Horčičak | 21.5.2024
Som veľmi spokojný chcem len odporučiť veľmi pekne ďakujem
MT Avatar autora Michaela Trajlínková | 17.5.2024
Krásne veci, rýchle dodanie
KV Avatar autora Kateřina Vostoupalová | 17.5.2024
PS Avatar autora Petra Suchánková | 17.5.2024
Nakupovala jsem poprvé a určitě ještě budu. Líbí se mi zajímavé zboží a oceňuji seriózní služby a rychlost dodání. Také mě mile překvapil i dárek , hezké gesto. Určitě doporučuji všem, kteří hledají něco jiného, než komerční zboží.
JK Avatar autora Jaroslava Kleisnerová | 3.5.2024
S obchodem jsem spokojená, skvělá komunikace a rychlé dodání. Prstýnek je krásný a jednoduchý a zároveň funguje jako antistresová pomůcka 😀 Díky
Avatar autora Miroslava Židlická | 28.4.2024
S obchůdkem jsem byla maximálně spokojené. Nechtělo se mi od tam vůbec odejít. Paní byla velice příjemná - hotový anděl. Děkuji.
T Avatar autora Tereza | 28.4.2024
Rychlost dodání úžasná a to, jak byl balíček zabalený, prostě nádhera. Je vidět, že člověk, který to dělá, tak to dělá od srdce. Moc děkuji ☺️
DV Avatar autora Denisa Vrtalová | 25.4.2024
Kristý je úžasná osoba a děla vše s láskou a s tím správným záměrem. Jsem moc rada, ze si mě studio zavolalo a našla jsem opravdu oázu klidu, kde bych nejradši trávila každý den. Vše, co najdete jak na e-shopu nebo na prodejně je úžasné a Kristý rada s čímkoli poradi! Doporucuji navštívit. ❤️
A Avatar autora Adéla | 24.4.2024
Skvělá a rychlá komunikace. Balíček došel dobře zabalený a nepoškozený. Prstýnek je krásný jak doplněk tak i dobrý jako antistresová pomůcka
LP Avatar autora Lenka Procházková | 20.4.2024
AN Avatar autora Alena Nováková | 18.4.2024
Obchod proběhl rychle, bez komplikací. Moc pěkně zabaleno. Kniha od Janky Sofie Thomkové je nádherná. Doporučuji.
MR Avatar autora Martina Rychetská | 12.4.2024
Skvělá komunikace, rychlost, kvalita.
HM Avatar autora Hana Medlíková | 30.3.2024
SP Avatar autora Sabina Petrlíková | 19.3.2024
E Avatar autora eva | 7.3.2024
Obchod je báječný po všech směrech. Od nádherných webových stránkách, které pohladí svým vizuálem, přes milou, rychlou a příjemnou komunikaci, až po výsledný balíček, s roztomilými drobnými detaily a milým dárečkem. No a samotné produkty v balíčku v topu. Jsem nadšená a doporučuji jak eshop, tak kamenný obchůdek paní. Děkuji, těším se na další balíček.
T Avatar autora Tomáš | 6.3.2024
Veliká spokojenost. Zmíním rychlost dodání, protože to většinu z vás zajímá. Mě však za srdce chytil naprosto úžasný způsob balení, to prostě musíš zažít. Samotné zboží TOP. Děkuji za tu zkušenost 🙏🏻🌈💙☀️
KS Avatar autora Kristy Stehnová (Administrátor) 6.3.2024
Moc díky, za krásnou recenzi, Tomáši! Vážím si toho! :) Kristy
A Avatar autora Andrea | 25.2.2024
Velká spokojenost. Krásně vše zabaleno i s osobním věnováním a dárečkem. Rozhodně zde nenakupuji naposled. Děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků.
KS Avatar autora Kristy Stehnová (Administrátor) 6.3.2024
Andreo, moc díky za krásnou zpětnou vazbu a za přání! :) Kristy
Š Avatar autora Štěpán | 15.2.2024
Skvělý e-shop, kde je možno najít spousty inspirativních předmětů, ať už na dárky nebo i jen tak. Zakoupený dárek byl moc pěkně zabalený a s přiloženým věnováním dělá radost.
KS Avatar autora Kristy Stehnová (Administrátor) 6.3.2024
Štěpáne, moc díky za krásnou recenzi! :) Kristy
I Avatar autora Ivana | 6.2.2024
AH Avatar autora Alžběta Halbichová | 29.1.2024
Absolutni spokojenost, uzasna majitelka. Objednavka byla rychle pripravena i s dareckem. Moc dekuji.
KS Avatar autora Kristy Stehnová (Administrátor) 31.1.2024
Moc děkuji za krásnou zpětnou vazbu <3

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 42