O PALO SANTO
Vonné špalíčky Palo Santo provoní interiér příjemně sladkou vůní, která má uklidňující a uvolňující účinky. Palo Santo má sladce kokosovou, pryskyřičnatě dřevitou vůni s jemnými tóny exotického ovoce.
Používejte jej vždy, když se cítíte v nepohodě, účinek jeho kouře je téměř okamžitý a tak na sobě rychle pocítíte jeho silně harmonizující účinky. Naplní vás novou, pozitivní energií a zbaví vás všeho zlého.
Název Palo Santo znamená v překladu "svaté dřevo", je to přírodní aromatická ingredience používaná pro výrobu kadidel a vonných tyčinek už celá staletí. Starověcí Inkové věřili, že přináší duchovní očistu a uvolnění, zbavuje naši duši ďábelských myšlenek, předchází neštěstí a dalším neblahým událostem. Tradičně je používaná při Ayuhuasca obřadech.
Vychutnejte si teplé aroma aromatických špalíčků Palo Santo, kdykoli potřebujete silně očistit prostor nebo osoby, na zahnání negativních sil, pomáhá při únavě způsobené nervovým vyčerpáním a k uklidnění.
Využití
- zahání chmury, strachy a léčí deprese
- naplňuje pocity radosti, štěstí, chutí do života a navrací ztracenou životní sílu a energii
- poskytuje silnou energetickou ochranu, povznáší mysl a ducha a celkově harmonizuje
- očišťuje prostory, vytváří pocit chrámu zbaveného všech negativních sil a energií
- prohlubuje intuici, citlivost, tvořivost, vhled i vize
- hodí se pro meditace a hluboké relaxace
- mystické, magické, ochranné, léčebné a harmonizující účinky
Použití
Špalíček je nelepší zapálit na jednom jeho konci o svíčku,nechat lehce rozhořet a sfouknout. Následně s ním projít daný prostor nebo položit na misku a nechat doutnat.
PŮVOD
Název Palo Santo znamená v překladu "svaté dřevo", tyto vysoce kvalitní špalíčky pocházejí ze vzácného stromu Bursera Graveolens, který původně pochází z Galapážských ostrovů postupně se rozšířil do severního Peru a Ekvádoru.
v Peru jsou tyto stromy chráněny vládou a jejich těžba dřeva a sklizeň pryskyřice může být provedena pouze za zvláštních a velice přísných podmínek. Tyto stromy žijí 80-90 let a těží se pouze staré stromy, které by dále nepřežily. Ty se po těžbě nechají dozrát v přirozeném prostředí dalších 4-10 let. Z nich se poté získává vonná pryskyřice a dřevo k dalšímu využití.